null

Vies Ferrades

Les vies ferrades són recorreguts equipats per les parets amb diversos materials: claus, grapes, preses, passamans, ponts, escales penjants, tirolines…

A Catalunya en podem trobar moltíssimes, des de les més senzilles fins a les més exigents!

En una via ferrada trobaràs esport, diversió i adrenalina, però sobretot trobaràs un bon pla per fer amb qui tu vulguis.

Vine i gaudeix amb nosaltres de les millors ferrades de Catalunya!

Destacades

null
< Activitats
null

Totes les nostres Vies Ferrades

Mapa de les Vies Ferrades

Test Maps

No et pots decidir?

Mira el nostre apartat d’Agenda! Igual alguna de les activitats que ja tenim programades amb places disponibles s’adapta a tu!

L’any 2007, Eugen Eduard Hüsler va actualitzar els nivells de dificultat de les vies ferrades utilitzant una escala mai utilitzada fins aleshores, que anava des de K1 (fàcil o camí equipat) al K6 (extremadament difícil). Així doncs, el nivell de dificultat d’una ferrada es cataloga del K1 al K6. El significat de K fa referència a la paraula alemana “Klettersteig”, que significa “via ferrada”. En aquesta escala es tenen en compte els aspectes que defineixen un itinerari: resistència, factor psicològic, exigència física i experiència en muntanya. D’aquesta manera, la catalogació d’una via ferrada quedaria de la següent manera: 

 

K1: Fàcil

K2: Poc difícil

K3: Algo difícil

K4: Difícil

K5: Molt difícil

K6: Extremadament difícil

El material que necessitem per realitzar una via ferrada és: 

  • CASC
  • ARNÉS + VAGA D’ANCLATGE 
  • DISSIPADORES

Si vols fer una via ferrada però només necessites llogar el material, aquí també te l’oferim.