null

Trekking Aquàtic

El trekking aquàtic és un itinerari que consisteix en baixar per un riu únicament caminant, nedant o fent algun petit salt o tobogan (sempre opcional). És una activitat apta per a tots els públics i recomanada especialment per a famílies amb infants o persones amb por a les alçades. Ho oferim, també, com una alternativa a la iniciació del barranquisme; la diferència principal es troba en què el trekking és una activitat de mínima dificultat, on no ens exposarem a grans alçades i no caldrà separar els peus de terra (o de l’aigua).

Si el que busques és una mica més d’adrenalina (salts més alts, ràpels i tobogans), potser el que et convé és provar el Barranquisme.

 

A més, si ho desitgeu, adaptem aquesta activitat amb proves de cooperació, jocs de confiança i d’altres dinàmiques dirigides a empreses, familiars, grups…

Destacats

null
< Activitats
null

Tots els nostres Trekkings Aquàtics

Mapa dels Trekkings Aquàtics

Test Maps

No et pots decidir?

Mira el nostre apartat d’Agenda! Igual alguna de les activitats que ja tenim programades amb places disponibles s’adapta a tu!

Per fer l’activitat és important dur un calçat esportiu tancat (si és de muntanya millor), banyador o malles curtes i samarreta tècnica d’esport, una motxilla amb aigua i roba i calçat de recanvi sec, el qual quedarà al cotxe per després de l’activitat.

El trekking aquàtic és la categoria amb un nivell de dificultat més baix. Només s’ha de caminar, nedar i, en alguns casos (i de manera opcional), podrem fer salts i baixar per tobogans.

Si. En els trekkings aquàtics si que es poden portar gossos. Abans, però, és important que ens ho comentis, ja que preguntarem a la resta de participants si no els importa.