null

Grans Verticals

Una gran vertical és una activitat d’aventura que consisteix a baixar verticalment per una gran paret o barranc utilitzant la tècnica de ràpel. Aquesta activitat és una experiència emocionant i desafiadora per a aquells que busquen una adrenalina extra i un repte més gran en comparació amb altres activitats d’aventura.
A diferència d’altres activitats d’aventura com el barranquisme o les vies ferrades, és un descens d’una única paret, una activitat dissenyada per a aquells que busquen una experiència de ràpel més llarga i desafiadora. En general, la distància que es descendeix en una gran vertical és superior a 50 metres, i pot arribar fins i tot a superar els 100 metres.

*Es tracta d’un descens en un únic ràpel (o dos, com a molt). Si el que busques és practicar la tècnica del ràpel en diferents baixades, et recomanem els Barrancs Secs.

Per aquesta activitat, demanem que els participants tinguin una certa experiència prèvia en ràpel i una condició física adequada.

Destacats

null
< Activitats
null

Tots les nostres Grans Verticals

Mapa de les Grans Verticals

Test Maps

No et pots decidir?

Mira el nostre apartat d’Agenda! Igual alguna de les activitats que ja tenim programades amb places disponibles s’adapta a tu!

Per fer l’activitat és important dur calçat esportiu tancat (si és de muntanya millor) i roba adequada a la climatologia del moment.

Les grans verticals les qualifiquem com a difícils, ja que es requereix tenir experiència prèvia amb el ràpel i no tenir por a les alçades per tal de poder gaudir al màxim de l’activitat.