null

Via ferrada Teletubbies + Olmo Soler

Via Ferrada
< Activitats< Vies Ferrades

Teletubbies + Olmo Soler

Immillorable recorregut d’iniciació amb unes vistes espectaculars sobre el pantà de Canelles, aquesta via ens portarà fins a l’Ermita de la Pertusa!

Època: Tot l’any.
Localització: Corçà (Noguera, Lleida)
Durada de l’activitat: 2-3 hores
Nivell de l’activitat: Iniciació (k2)
Edat mínima recomanada: 6 anys.
Grups: Màxim de 8 persones per guia.
Preu: 45€/persona.

 • La durada de l’activitat és aproximada, ja que sempre dependrà del nivell del grup i de l’afluència de gent que hi hagi dins del recorregut. 
 • L’època també és orientativa, ja que dependrà de les condicions climatològiques del moment.
 • L’edat mínima recomanada és orientativa, si tens algun dubte consulta’ns i us atendrem la petició personalment.

Qualsevol dubte referent a aquesta activitat, consulta’ns.

 • Què inclou:

  • Guia professional titulat
  • Material tècnic de seguretat (arnés amb dissipadora i vaga de descans, casc)
  • Assegurança d’accidents i RC
  • Fotos de l’activitat
 • Què NO inclou:

  • Transport fins al punt de trobada
  • Dietes
 • Què cal portar:

  • Motxilla petita i còmoda
  • Aigua
  • Roba adient a la climatologia de l’època de l’any
  • Guants de bici o gimnàs
null

L’activitat en 1 minut

null

Descricpió detallada de la via ferrada

La via ferrada Teletubbies i Olmo Soler està situada a Corçà (Noguera, Lleida). Aquesta es va equipar l’any 2010 i està pensada per venir a gaudir amb els més petits de la casa. És un recorregut aeri i totalment d’iniciació, ja que és senzill i està molt ben equipat, de manera que els més baixets puguin arribar a totes les preses i graons. Amb aquesta via gaudirem del pantà de Canelles i arribarem fins a l’Ermita de la Pertusa, amb vistes aèries i molt boniques! Aprofitem per donar les gràcies als nostres amics de l’equip JOM, per aquesta magnífica equipació que ens han deixat.

Waze
null

Funcionament de l’activitat

Ens trobarem al punt de trobada, generalment on deixarem els vehicles o des d’on sortirem amb el mínim de vehicles fins a l’aparcament més proper a l’activitat.

Allà ens trobarem tots els participants amb el guia, repartirem el material per cadascú i es faran les explicacions necessàries.

Des d’allà, sortirem a fer l’activitat i tornarem al mateix punt en finalitzar-la.

Una vegada als cotxes, tornarem el material al vehicle del guia.

RESERVA AQUESTA ACTIVITAT

Vols venir amb nosaltres a fer l’activitat?

Tens alguna pregunta?

Missatge ràpid

Envia

null

El temps a la Via

null

Preguntes Freqüents

Envia’ns un Whatsapp amb l’activitat que vols fer, les persones que sereu, el dia que us aniria bé i un mail. Una vegada haguem comprovat la nostra disponibilitat, us enviarem un correu amb tota la informació per fer la reserva de l’activitat, el pagament, etc i tota la informació relacionada amb l’activitat que hagueu escollit. 

No. Però sí que acceptem bizzums o transferències. 

Si, a brollats tothom és benvingut. Si vens sol, has de saber que segurament t’afegirem en alguna activitat que tinguem amb un grup ja creat. Per això, mira l’agenda i escull l’activitat que més et cridi l’atenció.

Depèn de moltes coses: de l’edat, de l’activitat, de la gent que ens acompanyi... Vosaltres coneixeu els vostres fills i filles, nosaltres encara no. Si ens truqueu i ens expliqueu una mica quina edat tenen, si tenen por a les alçades i algunes coses sobre ells, nosaltres us podrem aconsellar.

Les activitats aptes per a infants, les trobareu marcades amb el següent icona . En podeu trobar moltes!

Una vegada finalitzada l’activitat, us enviarem un link amb les fotos. Si vosaltres també n’heu fet, us demanarem que les afegiu a la carpeta, així tots els participants també hi tindran accés.

I tant, nosaltres no t’ho prohibirem pas. Però si se’t trenca o la perds, Brollats no es fa responsable dels objectes que porteu. Tot i així, podeu demanar les imatges que vulgueu al guia que us acompanyi. Ell/a farà el possible perquè us endugueu els millors records!

Dies abans de l’activitat haureu d’omplir un formulari amb les vostres dades. És important que allà digueu el vostre pes, la vostra alçada i el número de peu. Amb aquestes variables ja podem saber la tallà de neoprè!

I tant que pots! Et recomanem activitats més senzilles i anar pujant el grau de dificultat poc a poc, a mesura que vagis agafant confiança. Pots començar pel senderisme, les raquetes de neu o els trekkings aquàtics i anar-te posant a prova a tu mateix/a!

Si ens aviseu amb més de 24h d’antel·lació, no passa res, us tornarem el 100% de la paga i senyal que hagueu fet. En canvi, si és amb menys de 24h d’antel·lació, valorarem la situació de manera personalitzada.

I tant! Contacta amb nosaltres al 644.433.597, diga’ns la talla i te l’encarreguem!

Bona pregunta. Els ordinadors no són el nostre fort, però fem tot el possible per tenir-la acabada abans de l’estiu. Desitgeu-nos sort!

null
Si t’ha agradat aquesta activitat recomanem…