null

Barranquisme Núria Integral

Barranquisme
< Activitats< Barranquisme

Núria Integral

Esportiu, adrenalínic i molt divertit. Aquest barranc està reservat per aquelles persones més atrevides. El fórmula 1, el tobogan de la mort o un salt de 10 metres des d’un pont  t’acompanyaran a fer el barranc més complet i esportiu de Catalunya.

Època: Estiu
Localització: Queralbs (Ripollès, Girona)
Durada de l’activitat: 5-6 hores.
Nivell de l’activitat: Mig / Avançat
Edat mínima recomanada: A consultar.
Grups: Màxim de 8 persones per guia.
Preu: 60€/persona.

 • La durada de l’activitat és aproximada, ja que sempre dependrà del nivell del grup i de l’afluència de gent que hi hagi dins del recorregut. 
 • L’època també és orientativa, ja que dependrà de les condicions climatològiques del moment.
 • L’edat mínima recomanada és orientativa, si tens algun dubte consulta’ns i us atendrem la petició personalment.
 • Per la realització d’aquesta activitat és imprescindible saber nedar.

Qualsevol dubte referent a aquesta activitat, consulta’ns.

 • Què inclou:

  • Guia professional titulat
  • Material tècnic de seguretat (neoprè complet, escarpins, arnés de barrancs amb descensor i casc)
  • Assegurança d’accidents i RC
  • Fotos i vídeos de l’activitat

  *Tot el material ha passat per un correcte procés de desinfecció i s’entrega amb garanties higièniques.

 • Què NO inclou:

  • Transport fins al punt de trobada
  • Dietes
 • Què cal portar:

  • Calçat esportiu tancat (si és de muntanya millor)
  • Banyador o malles curtes i samarreta tècnica d’esport (*llegir funcionament de l’activitat)
  • Aigua
  • Roba i calçat de recanvi sec (quedarà al cotxe per després de l’activitat)
null

L’activitat en 1 minut

null

Descripció detallada del barranc

El barranc del Núria Integral està situat a Queralbs (Ripollès, Girona) i és el barranc més esportiu de la zona. Amb els seus tobogans de fins a 17 metres de llarg, els seus salts engorjats i els ràpels, el guia farà que sentis la diversió i l’adrenalina a parts iguals. És un barranc dirigit a totes aquelles persones que ja hagin practicat alguna vegada el barranquisme i que els agradin les emocions fortes, ja que és un barranc que no et permet tenir por en cap moment. Ideal per a grups d’amics i famílies que decideixen passar un dia en un parc aquàtic completament natural!

El punt d’inici del Núria Integral és la població de Queralbs. Des d’aquí, es comença una caminada d’aproximació d’una hora i mitja (aproximadament) fins la presa, punt d’inici del descens. És un barranc exigent i es recomana que la facin persones amb experiència en barranquisme i en bon estat físic.

La diferència entre el Barranc del Núria Integral i el Núria Inferior és la seva dificultat. El Núria Inferior és una ruta més senzilla, amb menys obstacles i amb una durada més curta. És una ruta adequada per a principiants en barranquisme o per a persones que vulguin gaudir d’una activitat més relaxada i suau. En canvi, el Núria Integral és una ruta més tècnica i complicada, que requereix una bona condició física i es requereix haver fet algun altre barranc abans. Per tant, aquesta ruta ofereix una experiència molt més intensa i desafiadora per als amants de l’aventura i l’esport extrem.

En resum, el Barranc del Núria Integral és una ruta espectacular per als amants de l’aventura, l’esport, l’adrenalina i la diversió!

Waze
null

Funcionament de l’activitat

Ens trobarem al punt de reunió, generalment on deixarem els vehicles o des d’on sortirem amb el mínim de vehicles fins a l’aparcament més proper a l’activitat.

Allà ens trobarem tots els participants amb el guia, repartirem el material personal per cadascú i es faran les explicacions necessàries.

Des d’allà tots junts sortirem a fer l’activitat. En les aproximacions més llargues, us demanem que porteu roba còmoda per caminar, la qual quedarà sota del neoprè a l’hora de fer el descens del barranc. Nosaltres recomanem banyador-pantaló o malles curtes i una samarreta de teixit esportiu.

Després de l’activitat, tornarem al mateix punt on hem deixat els cotxes.

Un cop allà ens canviarem i tornarem el material al vehicle del guia.

RESERVA AQUESTA ACTIVITAT

Vols venir amb nosaltres a fer l’activitat?

Tens alguna pregunta?

Missatge ràpid

Envia

null

El temps al Barranc

null

Preguntes Freqüents

Envia’ns un Whatsapp amb l’activitat que vols fer, les persones que sereu, el dia que us aniria bé i un mail. Una vegada haguem comprovat la nostra disponibilitat, us enviarem un correu amb tota la informació per fer la reserva de l’activitat, el pagament, etc i tota la informació relacionada amb l’activitat que hagueu escollit. 

No. Però sí que acceptem bizzums o transferències. 

Si, a brollats tothom és benvingut. Si vens sol, has de saber que segurament t’afegirem en alguna activitat que tinguem amb un grup ja creat. Per això, mira l’agenda i escull l’activitat que més et cridi l’atenció.

Depèn de moltes coses: de l’edat, de l’activitat, de la gent que ens acompanyi... Vosaltres coneixeu els vostres fills i filles, nosaltres encara no. Si ens truqueu i ens expliqueu una mica quina edat tenen, si tenen por a les alçades i algunes coses sobre ells, nosaltres us podrem aconsellar.

Les activitats aptes per a infants, les trobareu marcades amb el següent icona . En podeu trobar moltes!

Una vegada finalitzada l’activitat, us enviarem un link amb les fotos. Si vosaltres també n’heu fet, us demanarem que les afegiu a la carpeta, així tots els participants també hi tindran accés.

I tant, nosaltres no t’ho prohibirem pas. Però si se’t trenca o la perds, Brollats no es fa responsable dels objectes que porteu. Tot i així, podeu demanar les imatges que vulgueu al guia que us acompanyi. Ell/a farà el possible perquè us endugueu els millors records!

Dies abans de l’activitat haureu d’omplir un formulari amb les vostres dades. És important que allà digueu el vostre pes, la vostra alçada i el número de peu. Amb aquestes variables ja podem saber la tallà de neoprè!

Preferiblement, seria millor portar lentilles. Si no és possible, no passa res!

I tant que pots! Et recomanem activitats més senzilles i anar pujant el grau de dificultat poc a poc, a mesura que vagis agafant confiança. Pots començar pel senderisme, les raquetes de neu o els trekkings aquàtics i anar-te posant a prova a tu mateix/a!

Si ens aviseu amb més de 24h d’antel·lació, no passa res. Us tornarem el 100% de la paga i senyal que hagueu fet. En canvi, si és amb menys de 24h d’antel·lació, valorarem la situació de manera personalitzada.

I tant! Contacta amb nosaltres al 644.433.597, diga’ns la talla i te l’encarreguem!

Bona pregunta. Els ordinadors no són el nostre fort, però fem tot el possible per tenir-la acabada abans de l’estiu. Desitgeu-nos sort!

null
Si t’ha agradat aquesta activitat recomanem…