null

Salt de Sallent

Gran Vertical
< Activitats< Grans Verticals

Salt de Sallent

Mai una cascada s’havia convertit en un ràpel tan llarg, volat i impressionant! 120 metres de descens que no et deixaran indiferent!

Època: Tot l’any*
Localització: Rupit (Osona, Barcelona)
Durada de l’activitat: 3 hores.
Nivell de l’activitat: Difícil
Edat mínima recomanada: A consultar.
Grups: Màxim de 4 persones per guia.
Preu: 60€/persona.

 • *Segons la temporada en què es realitzi el descens i el cabal d’aigua que baixi pel torrent, es farà l’activitat amb neoprè, o bé el farem amb l’arnès i un tallavents, on arribarem a la seva base amb alguna esquitxada sense importància.
 • La durada de l’activitat és aproximada, ja que sempre dependrà del nivell del grup i de l’afluència de gent que hi hagi dins del recorregut. 
 • L’època també és orientativa, ja que dependrà de les condicions climatològiques del moment.
 • L’edat mínima recomanada és orientativa, si tens algun dubte consulta’ns i us atendrem la petició personalment.
 • Per la realització d’aquesta activitat és imprescindible saber nedar.

Qualsevol dubte referent a aquesta activitat, consulta’ns.

 • Què inclou:

  • Guia professional titulat
  • Material tècnic de seguretat (neoprè complet, escarpins, arnés de barrancs amb descensor i casc)
  • Assegurança d’accidents i RC
  • Fotos i vídeos de l’activitat

  *Tot el material ha passat per un correcte procés de desinfecció i s’entrega amb garanties higièniques.

 • Què NO inclou:

  • Transport fins al punt de trobada
  • Dietes
 • Què cal portar:

  • Calçat esportiu tancat (si és de muntanya millor)
  • Banyador o malles curtes i samarreta tècnica d’esport (*llegir funcionament de l’activitat)
  • Aigua
  • Roba i calçat de recanvi sec (quedarà al cotxe per després de l’activitat)
null

L’activitat en 1 minut

null

Descripció detallada del descens

El Salt de Sallent és una impressionant cascada situada a Rupit, una petita localitat a la comarca d’Osona. És considerat un dels llocs més pintorescs i fascinants de la zona, atraient turistes i amants de la natura amb la seva bellesa natural i el seu entorn tranquil.

Per arribar al Salt de Sallent, cal seguir un sender ric en flora i fauna, oferint als visitants una experiència immersiva en la natura. A mesura que avancem pel camí, el so de l’aigua que corre s’escolta cada vegada més fort, creant una anticipació i emoció addicionals mentre t’acostes a la cascada.

La cascada del Salt de Sallent es presenta com un espectacle majestuós. Amb una caiguda d’aigua d’aproximadament 100 metres, forma una cortina d’aigua que brolla des de la part superior fins a estrellar-se contra les roques que hi ha al peu. La seva força i energia són hipnotitzants, captivant la mirada dels visitants.

El descens del Salt de Sallent és una experiència emocionant i desafiadora per als amants de l’aventura, ja que es transforma en un increïble descens de 120 metres fraccionat en dos ràpels de 60 metres cadascun. Amb tota la seguretat que podem oferir, baixarem pel costat de l’aigua per una corda amb la tècnica del ràpel. A petició de vosaltres, també es pot fer el descens en un únic ràpel de més de 100 metres. Recomanat pels apassionats de la sensació d’adrenalina, emocions fortes o primeres vegades!

Waze
null

Funcionament de l’activitat

Ens trobarem al punt de reunió, generalment on deixarem els vehicles o des d’on sortirem amb el mínim de vehicles fins a l’aparcament més proper a l’activitat.

Allà ens trobarem tots els participants amb el guia, repartirem el material personal per cadascú i es faran les explicacions necessàries.

Des d’allà tots junts sortirem a fer l’activitat. En les aproximacions més llargues, us demanem que porteu roba còmoda per caminar, la qual quedarà sota del neoprè a l’hora de fer el descens del barranc. Nosaltres recomanem banyador-pantaló o malles curtes i una samarreta de teixit esportiu.

Després de l’activitat, tornarem al mateix punt on hem deixat els cotxes.

Un cop allà ens canviarem i tornarem el material al vehicle del guia.

RESERVA AQUESTA ACTIVITAT

Vols venir amb nosaltres a fer l’activitat?

Tens alguna pregunta?

Missatge ràpid

Envia

null

El temps al Barranc

null

Preguntes Freqüents

Envia’ns un Whatsapp amb l’activitat que vols fer, les persones que sereu, el dia que us aniria bé i un mail. Una vegada haguem comprovat la nostra disponibilitat, us enviarem un correu amb tota la informació per fer la reserva de l’activitat, el pagament, etc i tota la informació relacionada amb l’activitat que hagueu escollit. 

No. Però sí que acceptem bizzums o transferències. 

Si, a brollats tothom és benvingut. Si vens sol, has de saber que segurament t’afegirem en alguna activitat que tinguem amb un grup ja creat. Per això, mira l’agenda i escull l’activitat que més et cridi l’atenció.

Depèn de moltes coses: de l’edat, de l’activitat, de la gent que ens acompanyi... Vosaltres coneixeu els vostres fills i filles, nosaltres encara no. Si ens truqueu i ens expliqueu una mica quina edat tenen, si tenen por a les alçades i algunes coses sobre ells, nosaltres us podrem aconsellar.

Les activitats aptes per a infants, les trobareu marcades amb el següent icona . En podeu trobar moltes!

Una vegada finalitzada l’activitat, us enviarem un link amb les fotos. Si vosaltres també n’heu fet, us demanarem que les afegiu a la carpeta, així tots els participants també hi tindran accés.

I tant, nosaltres no t’ho prohibirem pas. Però si se’t trenca o la perds, Brollats no es fa responsable dels objectes que porteu. Tot i així, podeu demanar les imatges que vulgueu al guia que us acompanyi. Ell/a farà el possible perquè us endugueu els millors records!

Dies abans de l’activitat haureu d’omplir un formulari amb les vostres dades. És important que allà digueu el vostre pes, la vostra alçada i el número de peu. Amb aquestes variables ja podem saber la tallà de neoprè!

Preferiblement, seria millor portar lentilles. Si no és possible, no passa res!

I tant que pots! Et recomanem activitats més senzilles i anar pujant el grau de dificultat poc a poc, a mesura que vagis agafant confiança. Pots començar pel senderisme, les raquetes de neu o els trekkings aquàtics i anar-te posant a prova a tu mateix/a!

Si ens aviseu amb més de 24h d’antel·lació, no passa res. Us tornarem el 100% de la paga i senyal que hagueu fet. En canvi, si és amb menys de 24h d’antel·lació, valorarem la situació de manera personalitzada.

I tant! Contacta amb nosaltres al 644.433.597, diga’ns la talla i te l’encarreguem!

Bona pregunta. Els ordinadors no són el nostre fort, però fem tot el possible per tenir-la acabada abans de l’estiu. Desitgeu-nos sort!

null
Si t’ha agradat aquesta activitat recomanem…